Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Alexander Barlo

Tilbage til søgesiden

Alexander Barlo - 23 år - Maskin og produktion

Det vil jeg forandre

Jeg har en forkærlighed for alting, der bevæger sig, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde med biler. Det største for mig ville være at komme ned til Mercedes-Benz som ingeniør og være en del af udviklingen af nye og mere sikre biler.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

At være med til at skabe og udvikle nye ting, har jeg altid synes, er noget af det fedeste, man kan foretage sig! Mange mener, at det at være ingeniør er forbundet med en høj løn, men for mig er det vigtigere at beskæftige mig med noget, jeg virkelig brænder for. Jeg har altid været vild med matematik og naturvidenskabelige fag, så derfor var det ikke et svært valg for mig at vælge uddannelsen som maskiningeniør.

Det bedste ved min uddannelse

Det er svært at sætte ord på, hvad der er det bedste ved Maskin og produktion indtil videre. Én ting er, at jeg mere eller mindre kun arbejder indenfor områder, der interesserer mig og ikke behøver tage stilling til et eller andet samfundsmæssigt spørgsmål, hvor der ikke er noget rigtigt og forkert svar. Jeg står ud af sengen om morgenen, fordi jeg virkelig gerne vil og ikke bare fordi, jeg skal. En anden ting er det sammenhold, vi har på uddannelsen. Vi er en forholdsvis lille studieretning, så alle kender alle, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Det gør det sjovere, fordi man ikke er alene om det, og så lærer vi også af hinanden.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Som maskiningeniør kan du gå næsten alle veje. Du kan gå den klassiske maskiningeniørvej og talnørde helt vildt med udregninger og sikre, at det hele holder. Du kan også gå den anden vej og blive projektleder, hvor du ’styrer slagets gang’ og sørger for, at alle talnørderne arbejder sammen på den rigtige måde. Og en helt tredje vej er at blive salgsingeniør, hvor en stor del af arbejdet forgår i forbindelse med kunden - et job, hvor man virkelig får sat sig ind i alt, hvad den virksomhed, man arbejder for, sælger.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Alexander kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed