Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Alexandra Murray

Tilbage til søgesiden

Alexandra Murray - 29 år - Miljøteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne hjælpe til at beskytte folkesundheden og ændre måden, hvorpå mennesker interagerer med miljøet. Jeg er stærkt overbevist om, at vi som mennesker kan leve på Jorden på en bæredygtig måde uden at gå på kompromis med vores livskvalitet. Jeg tror også, at teknologien er nøglen til at åbne for denne harmoniske eksistens.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen Miljøteknologi fordi jeg rent faktisk gerne vil ændre verden. Jeg startede med at læse Environmental Science, men jeg indså hurtigt, at videnskabsfolk kun identificerer miljømæssige problemer. Ingeniørerne, derimod, er dem, der finder på løsningerne.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved min uddannelse er, at vi får så mange fantastiske praktiske erfaringer! Fra laboratoriet til marken får vi muligheden for at lege med så meget sejt ’legetøj’, som kan bruges i det virkelig liv. Jeg har dyrket mikroalger i laboratoriet og brugt mikroskoper, jeg har set bryggerier og drikkevandsrensningsanlæg og indsamlet prøver fra søer og vandløb. Derudover har jeg også fundet venner for livet, og jeg har lært, hvordan man løser problemer som ingeniør.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Miljøteknologi er en uddannelse, som åbner op for en lang række forskellige karriereveje. Mange, der har en miljøteknologiuddannelse, bliver miljøkonsulenter, som giver mulighed for at have varieret arbejde i mange discipliner og løse forskellige problemer for forskellige klienter. Andre arbejder for regeringen, hvor de arbejder for at beskytte befolkningens sundhed. En tredje mulighed er at gå ind i forskning og udvikling, hvor man kan være på forkant ved at skabe ny og bedre teknologi!

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Alexandra kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed