Anders Nielsen

Tilbage til søgesiden

Anders Nielsen - 27 år - Maskin og produktion

Det vil jeg forandre

Jeg drømmer om at arbejde med vedvarende løsninger. I den ideelle verden arbejder jeg med at udvikle løsninger, der viser sig at være så innoverende, at de ikke kræver videreudvikling før end om lang tid. Så er der nemlig tid og fokus til at forbedre på andre områder af for eksempel produktionen.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Det er nemt at svare på, hvorfor jeg valgte uddannelsen maskin og produktion. Jeg vil være en del af fremtidens løsninger. Mere specifikt vil jeg være med til at komme med fremtidens løsninger inden for produktion, hvor jeg udvikler eller optimerer nye og bedre måder, at gøre tingene på. Ingeniører står ofte forrest i et lands udvikling, og jeg sigter efter at stå foran de forreste.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved ingeniøruddannelsen? Det høje niveau. Både undervisere og gruppemedlemmer forventer noget af dig, og hvis du ikke arbejder for det, så falder du hurtigt bagud. Resultatet er så en mere seriøs atmosfære og fremgangsmåde i projektarbejdet.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

En uddannelse indenfor maskin og produktion kan du bruge til alt fra produktudvikling til procesoptimering og ledelse. Det handler i det store hele om at genkende og gennemskue systemer, både i forhold til, hvordan de fungerer, og hvordan du kan forbedre dem. For at sige det kort, så gør uddannelsen dig god til at gøre ting bedre.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Anders kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed