Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Anders Rævdal

Tilbage til søgesiden

Anders Rævdal - 26 år - Interaktivt Design

Det vil jeg forandre

Til at starte med drømte jeg om at ændre på forholdet mellem al den nye teknologi, der kommer ud, så den passer til dem, der skal bruge den—især i forhold til sikkerhed. Men nu her senere i uddannelsen er jeg så småt ved at blive interesseret i udviklingen af designmetoder for ingeniører.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Interaktivt Design fordi jeg stod med spørgsmålet: pædagog, ingeniør, eller skovfoged? Jeg ville have en uddannelse, hvor jeg kunne arbejde med det, jeg bedst kan lide. Det vil sige mennesker, matematik og natur. Efter en del søgen fandt jeg Interaktivt Design, hvor jeg kunne sætte fokus på mennesker gennem teknologien. Og så er naturen blevet markeret som fritidsaktivitet.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste er de øjenåbnere, jeg har fået igennem den nye viden. Hvordan man ser verden fra en ny vinkel, når man kender videnskaben bag al den teknologi, vi går og bruger til hverdag. Og så er der også alle de internationale kontakter, jeg har fået.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

En interaktionsdesigner kan danne broen mellem mennesker og teknologien, og for mit vedkommende er drømmen at starte en virksomhed op og puste liv i alle de idéer, vi har udviklet igennem studiet. Ellers har stort set alle udviklingsteams brug for en interaktionsdesigner. Det er tydeligt at se, hvordan vores biler, mobiler, tandbørster, døre, lamper, huse, hjemmesider og fremtidige opfindelser skal have fokus på de mennesker, der skal bruge dem.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Anders kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed