Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Anders Søbye

Tilbage til søgesiden

Anders Søbye - 27 år - Nanoteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil hjælpe til med at løse de store udfordringer, vi har i forhold til klimaforandringer, behandling af sygdomme og rumfart. Derfor vil jeg gerne skabe løsninger, der gør vores verden et hundrede procent bæredygtig og fremtidssikret—løsninger, der gør det muligt for os at nå (i første omgang) til Mars, og løsninger, der hjælper med at behandle svære sygdomme.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg vil gerne være en positiv drivkraft i verden, og jeg vil gerne være med til at løse de store problemer, vi står overfor som mennesker både individuelt og som den eneste intelligente race, vi kender til (endnu).

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved min uddannelse har helt sikkert været, at jeg har arbejdet med meget konkrete problemer, som eksempelvis behandling af Alzheimers og multiresistente bakterier som antibiotika ikke kan udrydde. Desuden har min uddannelse åbnet mine øjne for mange problemer og udfordringer, som jeg kan være med til at løse! I mit felt er det virkelig kun fantasien, der sætter grænsen, så jeg kan selv være kreativ og komme med utraditionelle løsninger på knudrede problemer.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Når jeg er færdig, er jeg civilingeniør i nanoteknologi, og det betyder, at jeg har alle de muligheder, jeg vil. Jeg kan for eksempel vælge at forske for et firma, der ser på, hvordan vi generer ilt til en eventuel koloni på Mars, eller hvordan vi behandler cancer eller sukkersyge, eller hvordan vi laver bedre solceller, eller hvordan vi laver bedre fjernsyn eller telefoner og så videre og så videre. Jeg kan bruge mine tværfaglige kompetencer indenfor alle industrier. Konstruktion, medicin, produktudvikling, rumfart, biologi, energi og klimateknik er alle felter, hvor jeg kan forske og udvikle produkter og løsninger.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Anders kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed