Anna Stærmose

Tilbage til søgesiden

Anna Stærmose - 24 år - Kemi og teknologi

Det vil jeg forandre 

Det er vigtigt at prøve og optimere nogle af de metoder, vi benytter i dag, som for eksempel ikke er gode for miljøet. Jeg tror, det er muligt at løse nogle af klodens største problemer, hvis man arbejder videre med nogle kreative problemløsninger. Det er blandt andet nogle af de redskaber, man får som ingeniørstuderende.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg synes, det er super spændende, at man som ingeniør får en interessant kombination af teori og praksis. Her på kemi og teknologi har vi eksempelvis en forelæsning, hvorefter vi går i laboratoriet for at bruge den viden, vi har fået.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste er nok måden, hvorpå man får set teorien udfoldet i virkeligheden i form af eksperimentelt arbejde. Det gør den synlig og mere tilgængelig, som så fremmer forståelsen af det, der står i bøgerne.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som kemiingeniør er det muligt at komme til at arbejde med alt fra medicin til kraftværker. Jeg vil gerne selv være med til at fremstille kemi på stor skala, som det man laver med processer på kraftværker og lignende. Jeg håber, at det giver mig mulighed for at kunne optimere nogle af de meget miljøskadende metoder, vi benytter i dag.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Anna kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed