Anne Kathrine Jensen

Tilbage til søgesiden

Anne Kathrine Jensen - 24 år - Bygningsdesign

Det vil jeg forandre 

Helt kort? Jeg vil skabe bedre bygninger med et sundere indeklima. Der er mange faktorer at tage højde for, når man designer og bygger en bygning - uanset størrelse. Og en ting, der ikke altid bliver lagt så stort fokus på, er indeklimaet. Det vil jeg gerne forbedre.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte en ingeniøruddannelse - bygningsdesign, eftersom jeg synes, der er en god kombination mellem teoretisk viden og virkeligheden. Mange uddannelser glemmer ofte at rejse ud over bøgernes grænser. Det resulterer ofte i mere abstrakt viden, der aldrig eller sjældent ender ud i noget konkret. Der er nogen, der godt kan lide den slags, men jeg er ikke en af dem. Jeg kan lide at bruge hovedet og hænderne, og især at jeg til sidst står med noget konkret foran mig.

Det bedste ved min uddannelse 

Der er et fedt sammenhold mellem de studerende, men det bedste ved uddannelsen er dog stadigvæk, at det teoretiske og praktiske forener sig godt i undervisningen. Det gør det hele mere håndtérbart - sådan bogstavelig talt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Med min specifikke retning indenfor energi og indeklima, så kan jeg for eksempel projektere VVS og undersøge indeklimaet i bygninger for at undgå diverse gener såsom overophedning.

Se film med ingeniører:

Social feed