Anne-Mette Pretsch

Tilbage til søgesiden

Anne-Mette Pretsch - 25 år - Bygning

Det vil jeg forandre

Min drøm er en dag at være med i et projekt, der skaber stor værdi for andre—måske endda for et helt samfund. Der findes mange seje, fantastiske ting i verden, og hvis du spørger mig, så er det næsten umuligt ikke at blive inspireret af dem. Hvis jeg en dag kan bygge noget, der hjælper andre og inspirerer dem i samme grad, som jeg bliver inspireret, så er det vel så tæt på en mening med livet, nogen kan komme.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Bygningsteknik, fordi jeg altid har været lidt af en matematiknørd og samtidig været kreativ. Da jeg var lille, var jeg ofte i gang med at udvikle og bygge, uanset om det var med Lego eller i computerspillet The Sims eller en agilitybane eller noget helt fjerde.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen er helt sikkert, at vi får en masse teori, som vi lærer at anvende og får muligheden for at bruge i konkrete projekter.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen giver en masse muligheder inden for bygge- og anlægsprojekter. Alt efter hvad man bedst kan lide, kan man være med inden for planlægningen af et projekt, projekteringen eller udførelsen på byggepladsen.

Se film med ingeniører:

Social feed