Anne Sofie Christensen

Tilbage til søgesiden

Anne Sofie Christensen - 28 år - Bygningsdesign

Det vil jeg forandre 

Jeg vil primært gerne forandre eller forbedre. På trods af, at jeg er uddannet bygningsdesigningeniør, så er jeg ikke nødvendigvis så kreativt anlagt. Jeg kan derfor godt lidt at have et udgangspunkt at arbejde ud fra og så videreudvikle derfra eller forbedre noget nuværende.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Ingeniøruddannelsen passer godt til den måde, jeg bedst kan lide at arbejde på. Der er masser af undervisning og gruppearbejde på uddannelsen. Derudover er det en teknisk uddannelse, hvor man leder efter et bestemt svar eller en konkret løsning på en udfordring, hvilket også passer godt til min personlighed. Det hjælper altid at have en skydeskive at sigte efter.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved ingeniøruddannelsen er, at jeg samarbejder en masse med mine medstuderende på studiet. Man får en masse ud af at skulle lære at samarbejde om vekslende problemstillinger, og det giver et godt grundlag for at komme forberedt ud på arbejdsmarkedet. Derudover gør den store mængde gruppearbejde, at man kommer tæt på sine medstuderende og forholdsvis nemt får rigtig gode venner på studiet. Vi kommer fra forskellige hjørner af landet og verden, men vi deler alle de samme interesser, som gør, at man bare klikker nemmere med mennesker.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som bygningsdesigningeniør med speciale i energi og indeklima, som jeg har, har man en bred vifte af muligheder. I løbet af studiet stifter vi bekendtskab med en hel del forskellige elementer indenfor bygningsteknik. Så vi er altså ikke direkte med til at bygge bygninger, men vi laver de systemer, som skal ind i bygningen, og vi sørger for, at bygninger er rare at være i. Man kan arbejde med dagslys, elektrisk lys, ventilation, indeklima, opvarmning og afløb mm. Derudover giver ingeniøruddannelsen generelt god mulighed for få et job som leder senere i sin karriere, hvis man brænder for at få mennesker til at samarbejde optimalt eller for at få en byggeproces til at spille og overholde budgetter og tidsplaner. Selvom det måske virker som en lidt "nørdet" uddannelse, som handler om at være god til matematik og teknik, er det samtidig vigtigt, at man kan kommunikere med andre mennesker og specielt med mennesker med en anden faglig baggrund end en selv.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Anne Sofie kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed