Annika Herlet

Tilbage til søgesiden

Annika Herlet - 26 år - Sundhedsteknologi

Det vil jeg forandre

Hospitaler og andre sundhedsfaglige institutioner har konstant brug for nyt og avanceret udstyr. Jeg vil gerne være med til at udvikle og forbedre medicinsk udstyr, så hospitalerne kan forbedres og arbejde bedre og mere effektivt.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Sundhedsteknologi fordi jeg havde svært ved at vælge en konkret retning, og derfor var Sundhedsteknologi den rette uddannelse for mig. Den fokuserer blandt andet på konkret teknisk forståelse, som kobles til det sundhedsfaglige område. Vi har for eksempel arbejdet med apparater, du møder på hospitalerne, såsom apparater til at forstå hjertets funktion, og derudover studerer vi, hvordan apparatet teknisk fungerer. Det gør mig i stand til at arbejde bredere og have en bredere forståelse, så sundhedsteknologi er klart en uddannelse, som åbner op for mange muligheder!

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste er nok muligheden for at komme i praktik undervejs i uddannelsen. Derudover er der gode muligheder for at være med til at sætte sit eget præg på uddannelsen.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen giver en bred mulighed for arbejdsområder. Du kan både blive ansat som udvikler inden for IT, udvikle og forbedre udstyr til hospitaler, eller udvikle udstyr til ældre, så der er mulighed for, de kan blive længere i deres eget hjem. Derudover kan uddannelsen give mulighed for arbejde med projektledelse inden for flere områder. Alt i alt giver uddannelsen rigtig mange muligheder og sætter næsten ingen begrænsninger for hvad du kan arbejde med!

 

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Annika kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed