Bjarke Buchbjerg

Tilbage til søgesiden

Bjarke Buchbjerg - 29 år - Kemi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne forandre processer eller produkter, så de forurener mindre og ikke er så miljøskadelige eller udvikle nye produkter, som kan hjælpe til en effektiv produktion af fornybar energi.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen til kemiingeniør, fordi jeg havde lyst til at bidrage med noget konkret og nyttigt. Bidrage til samfundet, bidrage med ny viden, bidrage med nye idéer, ja i det hele taget bare kunne gøre en forskel med det, som jeg synes er interessant. Ingeniører har om nogen oplagte muligheder for at gøre nytte i samfundet, så jeg var aldrig rigtig i tvivl om, hvad jeg skulle være.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved kemi-uddannelsen er den dynamik og diversitet, som gennemsyrer uddannelsen og projekterne. Du får fingrene filtret ind i mange forskellige grene af dit fagområde. Hvis du ikke allerede ved, hvad du brænder for, så er det næsten uundgåeligt, at du støder ind i det.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Du kan bruge din ingeniøruddannelse i erhvervslivet og til forskning. Personligt vil jeg gerne bruge min kemiuddannelse i en virksomhed, som arbejder indenfor mine interesseområder. Jeg drømmer om at blive ansat som produktassistent/manager og få lov til at blive ekspert i et produkt. Dermed kan jeg på sigt få lov til at rådgive, videreudvikle og forbedre produktet i et team af dygtige medarbejdere.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Bjarke kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed