Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Camilla Gilibrand

Tilbage til søgesiden

Camilla Gilibrand - 26 år - Speciale i Geoteknik

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne sikre, at vi ikke skader mere, end vi gavner. Mange tror, at jeg skal ud og lege Georg Gearløs og grave i jorden, men det er ikke det, det handler om for mig. For mig er det vigtigt, at vi får bygget noget samtidig med, at vi bibeholder en inkarneret respekt for den jord, vi alle går og lever på.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Bygningsdesign fordi tanken om at skabe noget og se det skyde op for øjnene af én er fantastisk. Og den følelse forsvinder aldrig.

Det bedste ved min uddannelse 

Der er mange ting, som er spændende ved uddannelsen, og jeg håber bestemt ikke, at det er slut med udfordringerne endnu. Men det fedeste for mig er, at der altid vil være udfordringer. At man ikke står op til det samme problem hver dag men skal hele tiden udvikle sig og tænke kreativt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som udgangspunkt kan man både bruge min uddannelse til at blive rådgivende ingeniør og entreprenør. Der vil være flest, som bruger uddannelsen til at komme i en entreprenørvirksomhed. Men uddannelsen skaber rigtig mange muligheder. Man kan få lov til at være den hårdføre nørd, der sidder med alle de svære beregninger. Eller man kan komme ud og se det ske og hjælpe tileller være projektleder på byggepladsen.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Camilla kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed