Charlie Haagendrup

Tilbage til søgesiden

Charlie Haagendrup - 31 år - Konstruktion og Mekanik

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe min egen virksomhed, der arbejder med netop produktudvikling indenfor det mekaniske felt. Specielt drømmer jeg om at designe og konstruere et stykke mekanik, som verden har brug for.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Konstruktion og Mekanik fordi ingeniøruddannelsen giver mig værktøjer til at løse de udfordringer jeg støder på. Helt konkret har jeg for eksempel tegnet og designet min egen Stirlingmotor i forbindelse med et specialkursus. Det er netop indenfor den her gren af ingeniørvidenskaben, at man får lov til at udfolde sin tekniske kunnen.

Det bedste ved min uddannelse 

Friheden ved uddannelsen gør, at du som studerende kan vælge de fag, du finder interessante. Samtidig kan du få oprettet specialkurser, så du kan gå i dybden i et felt, der interesserer dig. Et andet eksempel er også samarbejdet mellem mange uddannelsesinstitutioner og private organisationer (for eksempel Roskilde Festivalen og DTU), der giver mange reelle problemstillinger, som man kan løse som led i ens uddannelse. Det har jeg selv været med til.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen giver mulighed for at arbejde indenfor mange felter. Blandt andet kan du arbejde hos Vestas og være med til at udvikle fremtidens vindmøller, du kan arbejde hos Novo Nordisk og udvikle insulinpenne, eller du kan arbejde hos MAN Diesel, som udvikler store skibsmotorer. Enten kan du vælge at arbejde som specialist, eller du kan også gå karrierevejen og blive projektleder, mellemleder eller afdelingsingeniør.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Charlie kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed