Christian Bernitt

Tilbage til søgesiden

Christian Bernitt - 25 år - Strategisk Analyse og Systemdesign

Det vil jeg forandre

Vi bruger ufattelig meget tid, ressourcer og energi på at transportere os. Bilen er et godt eksempel på et transportmiddel, der egentlig udfører sit formål på en ekstremt ueffektiv måde. Jeg vil gerne skabe en bil, som fylder mindre på vejen, forurener mindre, yder nemmere gennem trakken og benytter en eller flere klimavenlige energikilder.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse  

Jeg vil være med til at løse verdens problemer og ikke bare snakke om dem. Teknikken har gennem tiden gjort vores allesammens hverdag nemmere ved hjælp af kommunikation, transport, energi og sundhed. Jeg vil gerne tage den skridtet videre. Men teknikken kan ikke klare det alene. Derfor lærer jeg også om ledelse, strategi, økonomi og  systemtænkning.

Det bedste ved min uddannelse

Jeg er vild med logiske opgaver og at finde frem til enten et reelt facit eller en optimering. Der er ingen federe følelse end at se   på en umiddelbar avanceret udfordring og løse den ved at tænke sig om og uden for boksen ved brug af matematik og logik. Det er som at sidde ved morgenbordet og løse gåder og sudokuer—bare i et meget højere gear.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 
Hvis man vil have det store overblik, skal man læse Strategisk Analyse og Systemdesign. Jeg er ikke specialisten, der lodder den enkelte ledning eller programmerer hele lørdag aften. Jeg er generalisten, der kan overskue et helt system og nde løsninger i de store linjer. Når man for eksempel skal anlægge en havvindmøllepark eller designe et metrosystem under København, er det vigtigt at kunne overveje tekniske, økonomiske, menneskelige og miljømæssige udfordringer. Det lærer man med min uddannelse.

Se film med ingeniører:

Input string was not in a correct format.