Er du ingeniør eller studerende?

Vil du fortælle unge, hvem ingeniører er? Så bliv en af vores profiler.

Læs mere

Christina Ernst Jørgensen

Tilbage til søgesiden

Christina Ernst Jørgensen - 31 år - Teknologibaseret Forretningsudvikling

Det vil jeg forandre 

Jeg synes, det er utrolig fascinerende og inspirerende at man ’nørder’ inden for sit fag. En generalist som mig arbejder utroligt godt sammen med specialisterne og forstår at navigere i en tværfaglig organisation. Jeg kan løfte idéerne op i et større forretningsmæssigt perspektiv, mens min grundlæggende tekniske viden og interesse giver mig et solidt grundlag for at forstå konteksten og detaljerne. Jeg vil gerne bruge mine interesser og kompetencer til at hjælpe den passionerede teknologinørd med at realisere den gode idé, og det er egentlig uafhængig af branchen. I mit nuværende arbejde er jeg med til at skabe projekter og udvikle forretning med afsæt i bæredygtige energiløsninger. Vi arbejder for at fremme den grønne omstilling og det synes jeg er en spændende agenda at være en del af.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har valgt en ingeniøruddannelse, da jeg gerne vil arbejde i krydsfeltet mellem teori og praksis. Jeg var på udkig efter en uddannelse, hvor jeg kunne få lov at arbejde med praktisk problemløsning og få de rette redskaber og metoder til dette. Det var her jeg fik øje på uddannelsen ’Business Development Engineer’, som på mange områder var fuldstændig skræddersyet mine ønsker. Efterfølgende tog jeg overbygningen Cand.Polyt i Teknologibaseret forretningsudvikling.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved min uddannelse har helt sikkert været nærhed og tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor vi har været i direkte dialog og tæt samarbejde med virksomheder og deres helt aktuelle problemstillinger.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg vil gerne fortsat arbejde med forretningsudvikling, men forretningsudvikling kan være mange ting, og netop tværfagligheden er en af de store styrker fra uddannelsen, som jeg kan bruge i min videre karriere.

SE FILM MED INGENIØRER:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
University College Sjælland
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Christina kan arbejde

Gomspace
AAU
DONG Energy
MOE
Huawei
HOFOR
Novo Nordisk
Scandinavian Micro Biodevices
Insero
Energinet.dk
NNE
R&D
Alectia
Orbicon
Geo
Steinwurf
COWI
Relibond
Haldor Topsoe
Kirkholm
Siemens Gamesa
Microsoft
NNIT
Plastindustrien
Vestas
Chocolate Cloud
Coloplast
FMC
AU
PJD
Universal Robots

Bliv klogere på Ingeniøruddannelserne

  • Du kan vælge at læse til enten diplomingeniør eller civilingeniør.
  • Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år og inkluderer et halvt års praktik. Herefter kan du gå direkte ud i job eller tage en overbygning til civilingeniør.
  • Du kan også vælge at starte på en femårig civilingeniøruddannelse, som består af en bacheloruddannelse (3 år) efterfulgt af en kandidatuddannelse (2 år).
  • Her kan du læse mere om ingeniøruddannelser i Danmark. 
Læs mere

Instagram

@instaingenior