Daniel Jeyasekar

Tilbage til søgesiden

Daniel Jeyasekar - 22 år - It, kommunikations- og medieteknologi

Det vil jeg forandre

Med de kompetencer, vi lærer, vil jeg udvikle ny software og flere applikationer til at gøre vores tilværelse nemmere. Og så vil jeg forbedre den tredje verden.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte ingeniøruddannelsen It, kommunikations- og medieteknologi fordi jeg kunne spotte en stor fremtid i IT, Kommunikation og Medieteknologi. Derudover har hele verden også intenst fokus på teknologien. Selv havde jeg ingen IT kompetencer, men gåpåmod, og så er uddannelsen meget interessant.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen er, at vi programmerer rigtig meget fremfor at have en masse forelæsninger. Og vi udvikler software og har for eksempel programmeret Lego robotter.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Med den her uddannelse kan du få et godt arbejde stort set alle steder og være med til at skabe en verden med brugbare applikationer til hverdagslivet. Du kan blive ansat som programmør i store virksomheder som Google og Lego eller små private virksomheder alt efter dine ambitioner. Fremtidsmulighederne er rigtig store, og du kan få job rundt i hele verden og være med i mange spændende projekter.

 

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Bliv klogere på Ingeniøruddannelserne

  • Du kan vælge at læse til enten diplomingeniør eller civilingeniør.
  • Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år og inkluderer et halvt års praktik. Herefter kan du gå direkte ud i job eller tage en overbygning til civilingeniør.
  • Du kan også vælge at starte på en femårig civilingeniøruddannelse, som består af en bacheloruddannelse (3 år) efterfulgt af en kandidatuddannelse (2 år).
  • Her kan du læse mere om ingeniøruddannelser i Danmark. 
Læs mere

Social feed