Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

David Madsen

Tilbage til søgesiden

David Madsen - 24 år - Kemi og teknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne producere eller lave nye produkter. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om det skal være medicinalprodukter eller enzymer til eksempelvis vaskepulver, hvilket også er en af fordelene ved en ingeniøruddannelse: Der er en kæmpe masse muligheder.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har altid stræbet efter at være innovativ og kreativ, hvilket er en stor del af at være ingeniør. Og jeg valgte lige netop kemiingeniøruddannelsen, fordi jeg altid har haft interesse for kemi - lige fra hvilke stoffer, der er i medicin, til kemien i den mad, vi spiser hver dag.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved uddannelsen indtil videre er studiemiljøet, hvor der er plads til alle. Man har én ting til fælles, og det er, at vi tager en ingeniøruddannelse, hvilket skaber et stærkt fællesskab. Vi kommer fra forskellige steder, og vi har forskellige baggrunde, men vores hjerter brænder alle for kemien. Derudover har man stor frihed til at vælge selv i ens uddannelsesforløb.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Indenfor kemi og teknologi er der flere forskellige retninger, man kan vælge på bacheloren. Man kan blandt andet vælge mellem at læse uorganisk eller organisk kemi. Indenfor organisk kemi bliver man for eksempel introduceret for kemiske synteser, og man kan blandt andet arbejde indenfor medicinalindustrien. Derudover bruger Novo Nordisk også mange kemiingeniører til fremstilling af enzymer og forskning. Der er kemi i alt. Bogstavelig talt. Og derfor kan man som kemiingeniør finde en karriere i alt og næsten overalt.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor David kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed