David Tagmose

Tilbage til søgesiden

David Tagmose - 24 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre

Jeg vil rigtig gerne være med til at udvikle vores grønne energiproduktion, så vi måske en dag kan leve i en moderne tilværelse, der ikke efterlader "beskidte fodspor" i naturen.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at læse til ingeniør, fordi jeg altid har været optaget af at nørde med ting - alt lige fra musik og computerspil til programmering og matematiske problemer. Når jeg beslutter mig for noget, sørger jeg altid for at følge min beslutning til dørs, og jeg giver ikke op, før det lykkes. Uddannelsen til maskiningeniør passer rigtig godt sammen med den tilgang - man starter nemlig ofte projekter med en idé, som man arbejder på og følger, indtil projektet er færdigt.

 Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved uddannelsen er, at man kan se en klar sammenhæng mellem uddannelsen og virkeligheden. Hvis ikke i fagene, så helt sikkert i semesterprojekterne, hvor man arbejder sammen om en helt konkret produktudvikling eller -optimering. Og så er det selvfølgelig fedt at være omgivet af mennesker der vil og interesserer sig for det samme som en selv, så man kan inspirere hinanden!

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Jeg synes især, at intelligent mekanik og bæredygtig energi er spændende. Som maskiningeniør er der rigtig mange muligheder - også udi videreuddannelse. Det kan være, jeg kommer til at arbejde med optimering af induktionsmotorer, eller måske robotter, der kan sortere skrald til genanvendelse - det er noget, tiden må vise!

 

Se film med ingeniører:

Social feed