Dea Steenstrup

Tilbage til søgesiden

Dea Steenstrup - 27 år - Digitale Medieteknologier

Det vil jeg forandre

Jeg har altid ønsket mig at forbedre og optimere SKATs hjemmeside, men det er sådan set allerede blevet gjort, så nu er jeg klar til at erobre verden med nye mål.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen IT og økonomi på grund af kombinationen af de to fag. Det betød, at jeg fik mulighed for at afprøve begge mine interesser og senere hen beslutte, hvad jeg skulle specialisere mig indenfor.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen har været muligheden for at vælge meget frit senere hen. Min uddannelse har skabt mulighed for valgfag på både Copenhagen Business School (CBS) og DTU, samt selvfølgelig universiteter i udlandet, hvilket også har ført til et semester i Malaysia og en summer school i England. Derudover har jeg været i praktik, da IT og Økonomi er en diplomingeniøruddannelse og i dem, er der praktik.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen har to spor. Det gør det muligt selv at vælge, om man ønsker for eksempel at fortsætte med en kandidat ude på CBS (en businessorienteret retning) eller fortsætte på DTU, som jeg selv har gjort på kandidaten i Digitale Medieteknologier. IT og Økonomi giver betinget adgang til omkring 4 forskellige kandidatretninger på DTU. Med IT og Økonomi behøver man dog ikke en kandidat, og man kan efter 3,5 år komme ud på arbejdsmarkedet, hvis det er det, man ønsker. Her er det muligt at arbejde med alt fra softwareudvikling til IT-projektledelse eller mere økonomirelaterede jobs, hvis man har fokuseret sine valgfag på det.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Dea kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed