Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Denice Søgaard

Tilbage til søgesiden

Denice Søgaard - 26 år - Arktisk Teknologi

Det vil jeg forandre

Mit fag er et meget konkret fag i og med, at resultatet er noget, man ser. Det er det, jeg elsker mest. Man ser sit arbejde folde sig ud lige foran sig, og jeg drømmer at være med til at konstruere vigtige og imponerende bygninger. Derudover kunne jeg også tænke mig at være med til at gøre en forskel i de valg, der bliver taget omkring byggerier.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte at bliver ingeniør, da jeg altid har været glad for matematik og naturvidenskab. Som ingeniør får jeg rig mulighed for både teoretisk og praktisk fordybelse under uddannelsen såvel som i arbejdslivet efter.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved arktisk teknologi har været at lære om byggeri i både Arktis og Danmark. Det giver en meget bred viden, og vi får erfaringer med at arbejde næsten over alt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Hvor der er mennesker, bygges der. Det er det, der gør det til et globalt fag, og som ingeniør kan man finde arbejde stort set over hele verden. I Danmark såvel som i udlandet og endda i arktiske områder, hvis man har lyst. Det kan enten være hos entreprenører, rådgivende ingeniører, offentlige anstalter, byplanlæggere og så videre. Det hele afhænger mere eller mindre af, hvilken retning man er gået under uddannelsen.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Denice kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed