Emil Sørensen

Tilbage til søgesiden

Emil Sørensen - 29 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre 

Jeg vil gerne være med til at udvikle, forbedre og fremstille verdens bedste og største vindmøllevinger - og det er faktisk det, jeg gør nu! (Achievement unlocked.)

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg har altid interesseret mig for biler, y, skibe og mekanik generelt. Stort set alting, der bevæger sig og består af dele, der ligeledes bevæger sig. Som lille byggede jeg alverdens ting i Lego, og til en vis grad kan man vel godt sige, at jeg stadig gør det. Bare på en større skala. Er der noget federe end det? Så hvorfor ikke lære, hvordan man bygger det hele i virkeligheden?

Det bedste ved min uddannelse 

Det fedeste ved maskinteknik uddannelsen har været, at få kendskab til, hvordan ting er lavet—alt fra Lego klodser og høreapparater, til jetfly og rumraketter. Vi lærer at bygge ting, og det er det, jeg er bedst til. Og så er det heller ikke så skidt, at det også er det, jeg bedst kan lide.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som ingeniør har du mulighed for at beskæftige dig med ALT mellem himmel og jord: Legetøj, opvaskemaskiner, atomkraftværker! Du kan blive ekspert i et helt specifikt materiale, som for eksempel kulfiber, eller du kan arbejde med fremstillingsprocesser, projektledelse, kvalitetskontrol, miljøundersøgelse eller noget helt andet. Fantasien sætter grænserne—og vi er en race med stor fantasi!

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Emil kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed