Esben Rude - 26 år - Industrielt Design

Det vil jeg forandre

Det har altid fascineret mig, hvordan man laver et elektronisk produkt, som bare er lige til at gå til. Altså, at man designer et interface, brugeren kan forstå, uden at han eller hun føler sig nødsaget til at hive manualen frem. Det skal med andre ord komme naturligt til en. Derfor har jeg valgt at læse industrielt design.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Industrielt Design fordi jeg synes at man ud fra en ingeniørs perspektiv, får kompetencer fra begge verdener, der hjælper en til at tænke bredere end for eksempel en maskiningeniør men stadig forblive inden for virkelighedens rammer. Det effektiviserer processen fra problem til idé og fra idé til produkt.

Det bedste ved min uddannelse 

Muligheden som designer er, at man inden for matematikkens rammer kan skille sig ud. Lave noget unikt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Det er her uddannelsen bruger det, vi alle har men måske for tit gemmer bort.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Mulighederne er nærmest uendelige. Alle kunne i princippet bruge en industriel designingeniør. Det er mere et spørgsmål om, at alle forstår de muligheder, sådan en som mig kan give og hvorvidt design er en del af salgsparametrene.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Esben kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed