Eske Hagen Øster

Tilbage til søgesiden

Eske Hagen Øster - 27 år - Elektronik

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at videreudvikle og optimere på verdens belysning—primært LED-teknologi. Det er vigtigt at passe på miljøet, og derfor skal der opfindes flere miljørigtige produkter. Her er jeg overbevist om, at LED-belysning er den rette vej.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Elektronik fordi jeg altid har været bidt af elektronik, og af hvordan teknologi fungerer. Jeg var til en uddannelsesmesse i 2.g, hvor jeg tilfældigvis tog til et foredrag om elektro-ingeniøruddannelsen. Her blev jeg helt fascineret af det og besluttede mig for, at det her var præcis den uddannelse, jeg ledte efter.

Det bedste ved min uddannelse 

Det er de mange faglige værktøjer, jeg har fået med mig. Jeg har lært et hav af ny viden og tilegnet mig nye kompetencer, som jeg nu på arbejdsmarkedet pludselig finder ud af, hvordan skal bruges. Jeg har fået lov til at arbejde med en masse forskellige projekter, som alle har vist sig at være relevante i forhold til det praktiske på en eller anden måde.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg kan arbejde som udviklingsingeniør i virksomheder, som udvikler teknologi. Der er rigtig mange muligheder for virksomheder man kan arbejde hos, samt mange forskellige brancher, på det store såvel som det mindre marked.

 

Se film med ingeniører:

Social feed