Fahima Noori

Tilbage til søgesiden

Fahima Noori - 29 år - Operations and Innovation Management

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne udvikle et produkt (eller flere), der kommer til at påvirke millioner af mennesker - måske en computer, der kan downloade mad direkte fra leverandøren. Hvorfor ikke? Fremtiden er aldrig helt så langt borte, som man ofte tror, og som ingeniør er man et skridt nærmere. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for dine evner.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg vidste, at jeg ville være ingeniør men ikke hvilken slags, for der findes næsten tusind forskellige slags. Men jeg vidste, at jeg godt kan lide at se mine idéer blive til virkelighed, at konstruere et produkt eller forbedre et eksisterende produkt. Ergo valgte jeg lige den her uddannelse i operations management.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved operations management er, at du selv bestemmer din vej. Du vælger selv, hvad dit fokus inden for ingeniørfeltet skal være. Hvis du finder ud af, at du foretrækker et mix af innovation, ledelse og mere standard ingeniørarbejde, så kan du rette din kandidat mod det – ligesom jeg har valgt. Men hvis du er meget teknisk og drømmer om at planlægge byggerier og være ude i felten, så kan du også gå i den retning.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Det gode ved alle ingeniøruddannelser er, at der altid er brug for ingeniører i samfundet. Det er os, der bygger samfundet, og det er os, der lægger bro og vej mellem mennesker. Når det kommer til min egen specialisering, så kan den især bruges i større firmaer, der har brug for strategier til udvikling af firmaet eller nye produkter. Det vil sige, jeg kan være med til at udvikle et produkt helt fra start til slut - fra brainstorming af idéer til produktion af en prototype til markedsføringsstrategier for at finde de helt rigtige kunder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Fahima kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed