Er du ingeniør eller studerende?

Vil du fortælle unge, hvem ingeniører er? Så bliv en af vores profiler.

Læs mere

Fahima Noori

Tilbage til søgesiden

Fahima Noori - 28 år - Operations and Innovation Management

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne udvikle et produkt (eller flere), der kommer til at påvirke millioner af mennesker - måske en computer, der kan downloade mad direkte fra leverandøren. Hvorfor ikke? Fremtiden er aldrig helt så langt borte, som man ofte tror, og som ingeniør er man et skridt nærmere. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for dine evner.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg vidste, at jeg ville være ingeniør men ikke hvilken slags, for der findes næsten tusind forskellige slags. Men jeg vidste, at jeg godt kan lide at se mine idéer blive til virkelighed, at konstruere et produkt eller forbedre et eksisterende produkt. Ergo valgte jeg lige den her uddannelse i operations management.

Det bedste ved min uddannelse
Det bedste ved operations management er, at du selv bestemmer din vej. Du vælger selv, hvad dit fokus inden for ingeniørfeltet skal være. Hvis du finder ud af, at du foretrækker et mix af innovation, ledelse og mere standard ingeniørarbejde, så kan du rette din kandidat mod det – ligesom jeg har valgt. Men hvis du er meget teknisk og drømmer om at planlægge byggerier og være ude i felten, så kan du også gå i den retning.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse
Det gode ved alle ingeniøruddannelser er, at der altid er brug for ingeniører i samfundet. Det er os, der bygger samfundet, og det er os, der lægger bro og vej mellem mennesker. Når det kommer til min egen specialisering, så kan den især bruges i større firmaer, der har brug for strategier til udvikling af firmaet eller nye produkter. Det vil sige, jeg kan være med til at udvikle et produkt helt fra start til slut - fra brainstorming af idéer til produktion af en prototype til markedsføringsstrategier for at finde de helt rigtige kunder.

SE FILM MED INGENIØRER:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
University College Sjælland
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Fahima kan arbejde

Steinwurf
Scandinavian Micro Biodevices
PJD
MOE
Orbicon
AAU
Universal Robots
Novo Nordisk
DONG Energy
NNIT
Huawei
Energinet.dk
Chocolate Cloud
Siemens Gamesa
NNE
Relibond
HOFOR
Coloplast
Microsoft
AU
Gomspace
COWI
Plastindustrien
Geo
Insero
Alectia
R&D
Vestas
Haldor Topsoe
FMC
Kirkholm

Bliv klogere på Ingeniøruddannelserne

  • Du kan vælge at læse til enten diplomingeniør eller civilingeniør.
  • Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år og inkluderer et halvt års praktik. Herefter kan du gå direkte ud i job eller tage en overbygning til civilingeniør.
  • Du kan også vælge at starte på en femårig civilingeniøruddannelse, som består af en bacheloruddannelse (3 år) efterfulgt af en kandidatuddannelse (2 år).
  • Her kan du læse mere om ingeniøruddannelser i Danmark. 
Læs mere

Instagram

@instaingenior