Frederik Mazur Andersen

Tilbage til søgesiden

Frederik Mazur Andersen - 25 år - Robotteknologi

Det vil jeg forandre

Det er et spørgsmål, jeg stiller mig selv oftere og oftere, men jeg er vild med flyvende robotter, også kaldet droner, og de kommer helt sikkert til at have en stor indflydelse på vores verden i de kommende år.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Robotteknologi fordi jeg altid har været vild med teknologi og IT. Uddannelsen Robotteknologi giver mig mulighed for at udvikle software samtidig med, at jeg får lov at skabe et fysisk produkt. Jeg elsker at løse problemer, hvilket er perfekt til ingeniøruddannelsen. Ingeniører er nyskabende og er med til at skabe fantastiske ting.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste er klart det sociale sammenhold i klassen og alle de projekter, vi hver især går og roder med ved siden af. Vidensdelingen mellem os er helt i top. Derudover er jeg vild med programmering og at se, hvordan en stribe kode, du skriver, kan skabe noget fra bunden.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Min uddannelse er forholdsvis bred. Du kan vælge at fokusere på softwareudvikling, men du kan også arbejde med udvikling af robotter. Robotteknologi er en uddannelse inden for en teknologi, der er i voldsom vækst, idet at robotter kan mere og mere. Der er et kolossalt marked for robotter, hvis du har den rigtige idé og nødvendige viden.

 

Se film med ingeniører:

Social feed