Frederik Møller Jensen

Tilbage til søgesiden

Frederik Møller Jensen - 27 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre

Verden er kæmpestor, og der er stadig mange samfunds- og miljømæssige problemer, vi skal have løst. Jeg vil meget gerne skabe nogle bæredygtige løsninger, som kan hjælpe. Gerne nogle energitekniske løsninger, der kan gøre verden til et lidt bedre sted at være.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg troede længe, jeg skulle tage en økonomisk uddannelse, men min skabertrang sendte mig i sidste ende til Ingeniørhøjskolen. Og det har været en af mine bedste beslutninger nogensinde. Jeg elsker, at bruge hovedet og bygge noget med mine hænder, som man kan se udforme sig foran sig.

Det bedste ved min uddannelse

Det er fedt at gå i dybden og lære om selv de allermindste detaljer, såsom hvad forskellige materialer består af og hvorfor konstruktioner fysisk reagerer, som de gør under bestemte forudsætninger. Der er så mange spørgsmål at finde svar på. Jo flere svar du finder, jo flere spørgsmål opstår der. Det er virkelig noget af det bedste af det hele, fordi det betyder, at der hele tiden er noget nyt i horisonten at udforske og forstå.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Maskiningeniøruddannelsen er en utrolig bred ingeniøruddannelse. Vil du være med til at lave kampfly? Så kan du som maskiningeniør arbejde for Terma. Eller drømmer du om at bygge vindmøller, så er det Vestas og Siemens, du skal sigte mod. Elsker du plastik og CAD-programmer, kan du være maskiningeniør hos LEGO. Der er vildt mange muligheder!

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Frederik kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed