Gabriele Lo Conte

Tilbage til søgesiden

Gabriele Lo Conte - 27 år - Kemi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe nye og mere sikre energikilder. Olie og gas er vildt vigtige, for at verden kan køre rundt. Vores afhængighed af dem betyder til gengæld, at hele systemet balancerer på en knivsæg. Ud over det, og endnu vigtigere, så er de også hårde ved miljøet og hele verdens befolkning. Og med den voldsomme stigning i efterspørgslen af energi, så har vi brug for nye, renere og mere pålidelige energikilder, og vi har brug for dem allerede i går.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen til kemiingeniør, fordi jeg altid har syntes, at ingeniørens rolle i samfundet er fascinerende. Der er så mange ting, en ingeniør kan bidrage med. Det er blandt andet derfor, jeg besluttede at læse til olie- og gas ingeniør. Olie og gas er to af de vigtigste ressourcer i dagens samfund, og uden dem, så falder det hele sammen.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste er, at ingeniører ved, hvordan det hele fungerer. Takket være vores viden om og erfaringer inden for kemi, fysik, matematik og teknik, er vi i stand til at levere brugbare løsninger til at opfylde samfundets behov.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Kemiske ingeniører arbejder ikke kun i kemiske og petrokemiske anlæg men i alle selskaber, der involverer omdannelsesprocesser såsom i kosmetik, farmaceutiske processer og i miljø- og energisektoren. Kemiske ingeniører beskæftiger sig også med spørgsmål vedrørende miljøforhold og bæredygtighed i produktionen, herunder spildevandsbehandling og teknologier til at reducere forurenende stoffer.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Gabriele kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed