Ilma Jahic - 24 år - Kemi og bioteknologi

Det vil jeg forandre

Der er så mange muligheder så hånden på hjertet: Jeg er ikke helt sikker på, hvor jeg ender henne, men hvor end det er, så vil jeg meget gerne være med til at gøre en forskel. Om det bliver inden for medicin, miljø, fødevarer eller olie/gas - det ved jeg ikke endnu.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Grunden til at jeg har valgt kemi og bioteknologi-uddannelsen er, at jeg får mulighed for at løse verdens virkelige problemer. Vi bliver opfordret til at arbejde med problemstillinger, der faktisk kan gavne andre og samfundet som helhed. Det kan eksempelvis være procesoptimering eller udvikling af forskellige materialer.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved uddannelsen i kemi og bioteknologi er, at man i samarbejde med sin gruppe får lov til at komme med løsningsforslag til forskellige og varierede problemer. Derudover arbejder vi tæt sammen med forskere og erhvervslivet, som gør, at vi er up-to-date. Og samtidig giver det os mulighed for at opbygge et stærkt netværk, inden vi overhovedet er færdiguddannede. Måske vigtigst af alt lærer vi at samarbejde i grupper, og det gavner os, når vi skal ud i erhvervslivet og løse problemstillinger.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Kemi findes overalt - både i og uden for os selv og vores kroppe, og derfor kan en ingeniøruddannelse indenfor kemi og bioteknologi bruges i stort set i alle brancher, såsom olie/gas, medicin, fødevare, energi og miljø.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Ilma kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed