Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Isaac Appelquist Løge

Tilbage til søgesiden

Isaac Appelquist Løge - 24 år - Nanoteknologi

Det vil jeg forandre

Min passion ligger i termoelektrika (at omdanne spildvarme til elektricitet, red.), eftersom der går utrolig meget energi til spilde ved uudnyttet varme. Det drømmer jeg om at gøre noget ved. Hvis det lykkes kommer det alle til gode. Der er en slags ære i arbejdet.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Efter at have studeret et år på Aarhus Universitet, gik det op for mig, at den tunge akademiske vej ikke var mig. Jeg fandt ud af, jeg havde brug at have hænderne i ting og have et job, der åbnede op for mange muligheder. På ingeniøruddannelsen i nanoteknologi er der mere fokus på den praktiske del af arbejdet, og uden den er det svært at forestille sig slutresultatet. Det er trods alt et håndværk, og fremskridt sker, når hjerne og hænder arbejder sammen.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved nanoteknologi-uddannelsen er, at vi får mulighed for at fordybe os i forskellige emner. Det giver mere dybde i de ting, vi laver. Jeg er personligt fortaler for den store frihed og tillid, der bliver givet til at lave forskning allerede på bacheloren. Vi er studerende, ja, men hvis vi vil mere end bare læse og aflevere opgaver til et fladt 7-tal, så er der mulighed for det.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Jeg forventer (læs: håber) at være produktudvikler for en virksomhed - at være ansat i et team, som bliver sat på forskellige produkter, der skal forbedres, fornyes eller helt igennem gentænkes. Jeg har altid været vild med at udvikle eller overveje nye og bedre måder, at gøre ting på. Det er bare noget, der ligger under huden.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Isaac kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed