Jacob Johansen

Tilbage til søgesiden

Jacob Johansen - 28 år - Byggeri og anlæg

Det vil jeg forandre 

Jeg vil være med til at forbedre trafikken og måden, vi behandler spilde- og regnvand på. Umiddelbart lyder det måske som en meget lille detalje at fokusere på, men hvis der er noget, man lærer på ingeniøruddannelsen, så er det, hvor stor forskel de små ting gør.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte byggeri og anlæg, fordi jeg havde let ved matematik i skolen, og så er det fedt, at man som ingeniør aldrig får den samme opgave to gange. Det er med til at gøre, at hver dag er lidt anderledes fra dagen før, og man skal sjældent trække sig selv ud ad døren om morgenen. Det er vel noget af det vigtigste - lysten til det.

Det bedste ved min uddannelse 

Det er et spændende studie med masser af muligheder for at gøre præcis det, man gerne selv vil. Der findes så mange forskellige grene, at man skal arbejde hårdt for ikke at finde noget, man brænder for. Så længe du har en nysgerrig snude, et åbent sind, ikke er bange for at gruble over problemer og har hænderne skruet godt på, så giv det en chance.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Man kan blandt andet blive specialist indenfor et specielt område som modelleringsprogrammer, eller man kan arbejde med et bredere område som projektleder med ansvar for en arbejdsgruppe.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Jacob kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed