Jens Christian Høj

Tilbage til søgesiden

Jens Christian Høj - 31 år - Business Development Engineer

Det vil jeg forandre

Jeg har tidligt sat mig det mål, at jeg vil lede et samarbejde, som skaber drømme for både børn og voksne. For mig var det bilindustrien, som var med til det - biler har altid for mig været forbundet med drømmen om den næste. Med tiden er det også blevet vigtigt for mig at sætte et aftryk, som gør, at i morgen bliver en bedre dag end i går. Derfor arbejder jeg i dag blandt andet med at udvikle nye forretnings modeller og teknologier inden for e-mobilitet, så jeg kan forandre verden gennem grønnere alternativer til eksisterende transportmuligheder.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg ville være projektleder i bilindustrien, og uddannelsen Business Development Engineer virkede som den perfekte vej dertil.

Det bedste ved min uddannelse

Kombinationen af pragmatik og teori, muligheden for at omsætte viden til noget brugbart og at uddannelsen gør på tværs af flere faglige retninger. Som ingeniør kan du bare alt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Jeg vil gerne bruge min uddannelse til at skabe løsninger, som gør verden til et bedre sted og mennesker gladere. For mig er det gennem samarbejder på tværs af flere faggrene, hvor der skabes produkter og services, som flytter os som samfund. I dag er jeg ansvarlig for afdelingen for e-mobilitet hos konsulentvirksomheden Insero, hvor jeg udvikler nye ydelser inden for e-mobilitet og er ansvarlig for at bringe dem til verden.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Jens kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed