Jens Peter Christiansen

Tilbage til søgesiden

Jens Peter Christiansen - 25 år - Konstruktion og mekanik

Det vil jeg forandre

Som forholdsvis ny ingeniørstuderende, har jeg stadig mulighed for senere at specificere, hvad jeg skal arbejde med. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det skal være noget mekanisk, der bevæger sig. Eventuelt motorcykler?

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg valgte konstruktion og mekanik, for siden jeg var barn, har det at skabe, fascineret mig. Og så elsker jeg også den videnskabelige tankegang, hvor man arbejder bevidst og fokuseret i stedet for at ty til ”Onslow metoden”, hvor man bare banker på noget og håber, det løser det. Jeg vil gerne vide, hvad jeg kan forvente, før jeg bygger noget. Kort sagt, handler det om at arbejde på en måde, hvor dine hænder og dit hoved hjælper hinanden i stedet for at modarbejde dig.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste er den frihed, der er på uddannelsen - især i forhold til gymnasiet. Det er ubeskriveligt at beskæftige sig med noget, man brænder for hver dag. Jeg vil være ærlig: Jeg var aldrig specielt interesseret i dansk eller billedkunst på gymnasiet, og nu behøver jeg ikke at foregive interesse længere.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Konstruktion og mekanik er en meget alsidig uddannelse. For eksempel kan man arbejde med design af fremtidige løsninger indenfor alt fra vindmøller til hjulkapsler. Så længe ens felt omhandler noget fysisk, der eventuelt bevæger sig.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Jens kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed