Jes Bandsberg Pedersen

Tilbage til søgesiden

Jes Bandsberg Pedersen - 32 år - Materiale- og procesteknolog

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne gøre verden til et bedre sted, og især miljøet er vigtigt for mig, derfor arbejder jeg med vindmøller. Det er fantastisk at mærke, at den viden, jeg har om materialer, kan gøre vindmøller mere effektive og dermed bidrage til, at vi kan få skabt mere grøn energi.

Teknologi gennemsyrer vores samfund og verden. En af hjørnestenene til at skabe en bedre verden er udvikling af ny teknologi, der blandt andet kan gøre energiproduktionen mere effektiv.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at blive ingeniør, fordi jeg altid har haft en stor nysgerrighed og synes, at det er sjovt at lege og pille med tekniske produkter. Samtidig har jeg altid haft et behov for at skabe noget.

Det bedste ved min uddannelse

Det vigtigste ved min uddannelse har været det sociale. At have gode studiekammerater er afgørende for, at man har det godt på studiet. Derudover har det været motiverende at møde mennesker med de samme interesser, som jeg selv har og sammen nørde med vores fælles passion for materialer og processer.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Med den uddannelse jeg har valgt, har jeg mulighed for at være med til at udvikle fremtidens materialer og processer. Om det er nye måder at støbe jern på eller valg af materialer til rumraketter, så har jeg kompetencerne til at gøre det og kan rejse ud i verden og finde det helt rigtige at arbejde med for mig.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Jes kan arbejde

Social feed