Jeyad Baig - 21 år - Byggeri og Infrastruktur

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne forandre hvordan verdenen med innovative byggerier. Jeg har valgt at specialisere mig inden for konstruktioner og udførelse, hvor jeg forhåbentlig en dag kan være med til noget nytænkende inden for byggeri.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har altid været fascineret af store byggerier og broer. Og jeg har altid godt kunne tænke mig at være en del af et stort projekt, som vil have betydning for verdenen. Derfor valgte jeg bygningsingeniøruddannelsen.

Det bedste ved min uddannelse

Typisk når man er færdiguddannet og skal ud på arbejdsmarkedet, så er det noget helt andet end hvad man har været vant til. Men lige præcis med denne uddannelse har vi arbejdet med projekter fra dag 1, hvilket er i god overensstemmelse med hvordan virkeligheden for en ingeniør ser ud.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Uddannelsen åbner op for mange veje, men de to helt store er rådgiver eller entreprenør. Som rådgiver kan du være med til at sikre at byggeriet kan lade sig gøre. Som entreprenør vil du være med til at udføre et projekt og lede flere forskellige faggrupper til byggeriet er fuldført.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Jeyad kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed