Julie Lynggaard

Tilbage til søgesiden

Julie Lynggaard - 28 år - Konstruktion og mekanik

Det vil jeg forandre

Jeg vil være med til at udvikle verden og gøre os klogere. Som ingeniør er jeg med i forreste geled, hvor jeg kan se mit arbejde blive til produkter, der er med til at forme fremtiden. Vi ingeniører har virkelig mulighed for at gøre en forskel, og hvis man brænder for det man laver og kan lide det, så kan alting ske.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Med den interesse, jeg har for matematik og fysik, følte jeg, at jeg kunne gøre den største forskel i samfundet med konstruktion og mekanik. Og som nyuddannet er jeg stadig overbevist om at det gælder.

Det bedste ved min uddannelse

Noget af det fedeste er, at alle på konstruktion og mekanik uddannelsen tager det seriøst. Vi har det sjovt sammen, men målet er stadig at lære og blive bedre til det, vi bedst kan lide. Kort sagt, så er alle interesseret i at klare sig godt og lære noget, og det fører til virkelig produktivt gruppearbejde.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Min kandidatspecialisering i faststofmekanik åbner op for et væld af muligheder. Personligt starter jeg på en ph.d.-grad i efteråret 2016, men ud over det, har jeg nærmest grænseløse jobmuligheder både i større virksomheder som Mærsk, DONG Energy og Siemens men også i små og mellemstore virksomheder, hvor man kan få stor indflydelse straks efter ansættelsen. Og det endda selvom, jeg er nybagt mor. Man er meget eftertragtet som maskiningeniør.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Julie kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed