Kenneth Kvist

Tilbage til søgesiden

Kenneth Kvist - 24 år - Nanoteknologi

Det vil jeg forandre

Der er så mange ting og gadgets i verden, og en meget stor del af dem består af elektronik i en eller anden form. Jeg drømmer om at være med til at skabe og videreudvikle elektronikken i nutidens apparater. Jeg vil lave ting, der hjælper med at gøre andres liv bedre, og noget de vil værdsætte på daglig basis.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg valgte at læse Nanoteknologi, fordi lige siden jeg havde matematik og fysik i folkeskolen, har jeg haft en særlig forkærlighed for naturvidenskabelige fag. Sagt på en lidt grovkornet måde, så handler videnskab om, at man prøver ting af og ser, hvad der sker. Så selv når ens antagelser ikke viser sig at være korrekte, opdager man stadig noget nyt. Det er noget af det bedste ved videnskaben - den går kun én vej, og det er fremad. Jeg elsker at lege med forskellige eksperimenter og finde ud af, hvorfor ting fungerer lige præcis sådan, som de gør.

Det bedste ved min uddannelse

Jeg læser Nanoteknologi på Aalborg Universitet, hvor der er stort og aktivt fokus på gruppearbejde og målrettede projekter. Noget af det bedste er helt klart fællesskabet i grupperne både på og udenfor skolen og projekterne. Derudover har jeg lært mange at kende fra andre årgange.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Det er ikke løgn: Nanoteknologi er fremtiden, og den kan bruges stort set overalt. Det vil sige, at mulighederne efter endt uddannelse er store og mangfoldige. To inifinity and beyond!

Se film med ingeniører:

Social feed