Kenneth Sørensen

Tilbage til søgesiden

Kenneth Sørensen - 39 år - Bygningsdesign

Det vil jeg forandre

Jeg vil være med til at bringe energiforbruget ned (og dermed reducere CO2-udledningen) i både nye og eksisterende bygninger uden at gå på kompromis med et godt indeklima eller det arkitektoniske.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Bygningsdesign, fordi jeg gerne ville arbejde med arkitektur ud fra en teknisk tilgang. Forstået på den måde, at arkitekter ofte designer ud fra følelser og andre bløde værdier (og det er der absolut intet i vejen med). Som bygningsdesignere bruger vi matematik, fysik og teknik til at skabe optimale løsninger. Ved at samarbejde med arkitekter kan vi skabe bedre bygninger, som har fokus på bedre indeklima og lavere energiforbrug. Indeklima og energiforbrug er kerneværdierne i min uddannelsesretning (det er dog også muligt at vælge konstruktionsdesign i stedet).

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste har været at kombinere design med matematik og fysik. Jeg har lært at anvende en masse forskellige computerprogrammer til at simulere effekten af forskellige løsninger.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Der er rigtig mange forskellige muligheder foruden dem, jeg nævner her. Man kan arbejde som rådgivende ingeniør både i dedikerede rådgivende virksomheder eller på tegnestuer i direkte samarbejde med arkitekter. Der er også mulighed for at arbejde med forskning eller være med til at udarbejde lovgivningen inden for energiområdet. Man kan også arbejde hos kommunen med byggesager eller som rådgiver på kommunens egne bygninger.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Kenneth kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed