Kim Benny Larsen

Tilbage til søgesiden

Kim Benny Larsen - 56 år - Stærkstrøm

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe bedre muligheder for folk og forbedre deres dagligdag. Samtidig vil jeg give dem mere tid og bedre muligheder for at udleve deres drømme.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Elektrisk Energiteknolog fordi jeg synes at mulighederne indenfor elektronik og strøm særdeles er spændende. Så stor en del af verden afhænger af elektronik og strøm, både når det gælder din og min personlige dagligdag i hjemmet og i det offentlige, og når det gælder industri.

Det bedste ved min uddannelse 

Bare alene potentialet, der ligger i en sådan uddannelse er fantastisk. Som sagt, så ville den moderne verden gå i stå uden eksperter indenfor områder såsom strøm og elektronik, og det er da også betagende at tænke, at selv om du måske ofte starter ud som en lille del i en stor proces, hvad enten du arbejder med store maskiner eller små værktøjer, så ville hele projektet (om ikke hele verden) gå i stå uden dig og eksperter som dig.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg har arbejdet i 70 lande, boet i Mozambique med min familie, og jeg er nu afdelingsleder for 35 El-folk. Og jeg er bare ét eksempel ud af mange.

Se film med ingeniører:

Social feed