Kim Sørensen

Tilbage til søgesiden

Kim Sørensen - 28 år - Regulering og Automation

Det vil jeg forandre

Jeg drømmer om at være med til at omstille verden fra fossile brændstoffer til vedvarende energi kilder. Hvis vi skal kunne klare os i fremtiden, skal vi kunne producere og håndtere energi ved hjælp af smarte og ikke-begrænsede metoder.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

For at få muligheden for at bygge og udvikle fantastiske produkter/systemer, der potentielt vil kunne forbedre verden. Generelt, så er det utroligt spændende at arbejde med fysikkens spilleregler og udvikle noget fedt på baggrund af den.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved Regulering og Automation ved AAU er følelsen, når ens projektgruppe har kæmpet nat og dag i flere måneder med at få et produkt, en simulering, et stykke elektronik eller noget helt andet til at virke. Og det så lykkes.

Med uddannelsen får man muligheden for at arbejde med fremtiden. Det indser man, når man opdager, at afdelingen har: en 1:1 menneske størrelses robot, et 3D motion tracking rum fyldt med fjernstyrede helikoptere og et satellit lab, hvor der jævnligt sendes satellitter op.

Ud over det sjove, er der også massere af hårdt arbejde.  Hårdt arbejde i kombination med den gruppebaserede studiemetode, som bruges ved AAU, skaber utrolig gode rammer for læring og diskussion mellem studerende. Det giver et fantastisk sammenhold mellem ens studiekammerater.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Alle ingeniøruddannelser åbner op for en masse muligheder indenfor tekniske job. Karrieremuligheder med en uddannelse i regulering og automation kan være inden for: Robotter, droner, vindmøller, mobiltelefoner, høreapparater osv. Listen er lang, og der er mange muligheder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Bliv klogere på Ingeniøruddannelserne

  • Du kan vælge at læse til enten diplomingeniør eller civilingeniør.
  • Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år og inkluderer et halvt års praktik. Herefter kan du gå direkte ud i job eller tage en overbygning til civilingeniør.
  • Du kan også vælge at starte på en femårig civilingeniøruddannelse, som består af en bacheloruddannelse (3 år) efterfulgt af en kandidatuddannelse (2 år).
  • Her kan du læse mere om ingeniøruddannelser i Danmark. 
Læs mere

Social feed