Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Kristoffer Krüger

Tilbage til søgesiden

Kristoffer Krüger - 24 år - Elektrisk energiteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg elsker at være innovativ, og ingeniørfaget som helhed lægger utroligt meget op til at skabe noget nyt. Man skal tænke i nye baner som ingeniør, men man kan omvendt også forsøge at forbedre et allerede eksisterende produkt. Jeg har været iværksætter lige siden, jeg startede.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Elektrisk Energiteknologi først og fremmest fordi jeg interesserer mig meget for naturvidenskaben. Jeg er ikke nogen tal-nørd, men jeg har en naturlig nysgerrighed når det kommer til naturvidenskaben, Da jeg er meget praktisk anlagt, så var det i virkeligheden ikke nogen svær beslutning.

Det bedste ved min uddannelse 

Jeg var utrolig bange for, at alle mine medstuderende udelukkende var tal-nørder og asociale typer (hvilket ingeniøruddannelserne har ry for), men jeg blev positivt overrasket, da jeg hurtigt fandt ud af, at det var en komplet skrøne!

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Det fede ved ingeniøruddannelserne er, at man ikke nødvendigvis behøver at sidde med hovedet nede i bøgerne indtil man har  en civiluddannelse. Man kan sagtens vælge at bevæge sig ud i erhvervslivet efter man har fået en diplom uddannelse.

 

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Kristoffer kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed