Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Lasse Christiansen

Tilbage til søgesiden

Lasse Christiansen - 30 år - Nanomaterialer og nanofysik

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at lave materialer, som kan bruges i vores dagligdag og ikke er så hårde ved miljøet, som de ting, vi har og bruger i dag. Det hele handler om at forbedre og justere på de små ting i dagligdagen, fordi det er dem, der betyder meget i det store hele. Mere end det faktisk - det er de små ting, der danner det store hele.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg ledte efter en uddannelse inden for fysik eller kemi, som var mere rettet mod erhvervslivet. Da jeg skulle vælge, var jeg bevidst om, at jeg ikke kun ville se på, hvad jeg skulle lave, mens jeg læste, men også hvad jeg gerne ville arbejde med bagefter.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved min ingeniøruddannelse i nanomaterialer og nanofysik er de vide rammer, vi får til at beskæftige os med relevante problemer i vores projekter. Det hele står ikke bare i en gammel, for-nyligt-afstøvet bog. I stedet arbejder vi med ting, som også kan være relevante i virkeligheden. Og på den måde får vi også idéer til, hvad der skal ske bagefter.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Min ingeniøruddannelse kan bruges til at arbejde med materialer inden for en bred vifte af områder. For eksempel holdbare materialer i industrien, optiske materialer og fabrikation af computerchips. Og det stopper ikke der. Flere af mine medstuderende med lyst til en mere teoretisk tilgang har bevæget sig over i it-verdenen, hvor de regner på energipriser, laver computersystemer eller noget helt tredje. Med en god, bred viden på mange områder arbejder folk med min uddannelse rigtig mange forskellige steder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Lasse kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed