Lasse Mølleskov

Tilbage til søgesiden

Lasse Mølleskov - 29 år - Design og innovation

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe produkter, der kan hjælpe andre mennesker med at få et lettere liv og en normal dagligdag. Det kan være hjælp til folk med handicap. Det kan også være ting, der bare gør hverdagen nemmere på en eller anden måde.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte en ingeniøruddannelse - design og innovation, fordi jeg elsker at være kreativ og opfindsom. Mere end det, så elsker jeg at få mulighed for at føre mine idéer ud i virkeligheden i stedet for bare lade dem sygne hen i stilhed. Verden har ikke nødvendigvis brug for flere gode idéer, men den har desperat brug for nye, gode idéer, der bliver udfoldet i virkeligheden. Det er det, jeg ultimativt drømmer om. Du ved - at gøre en forskel.

Det bedste ved min uddannelse

Vi lærer, at forholde os kritisk og ikke nøjes med halvfærdige løsninger. Derudover fokuserer vi også på at skubbe til folks vaner og opfattelser af produkter og services. Hvis man skal gøre verden til et bedre sted, så handler det også om at overbevise andre om, hvad og hvordan man gør det.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Der er mange muligheder for en ingeniør på arbejdsmarkedet. Det kan være arbejde indenfor alt lige fra teknologisk udvikling, til digital eller fysisk design. Det kan også være optimering af processer eller systemer i mange forskellige typer af virksomheder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Lasse kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed