Laxsen Narenthirarajah

Tilbage til søgesiden

Laxsen Narenthirarajah - 27 år - Velfærdsteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg drømmer om at være den type ingeniør, der hjælper samfundet med udvikling og vurdering af hjælpemidler og andre sundhedsrelaterede teknologier. Herunder er det især den medicinske teknologivurdering, jeg er interesseret i.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Velfærdsteknologi, fordi jeg godt kan lide, at man lærer en masse om teknologi og programmering men samtidig har den sundhedsfaglige profil med anatomi og fysiologi. Det giver blandt andet en unik mulighed på jobmarkedet.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen har været, at man kan vælge flere ting, når det kommer til både den ingeniørfaglige del og den sundhedsfaglige del.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Førhen har det været sådan, at ikke teknologi-orienterede konsulenter har vurderet teknologiske hjælpemidler. Her vil Velfærdsteknologi være det helt rigtige studie til at give et unikt indblik i den teknologiske del af en teknologivurdering, hvilket kan være med til at spare og effektivisere det offentlige i både national og europæisk kontekst. Derudover giver studiet dig også lov til at eksperimentere med operationsrobotter og programmering inden for billeddiagnosticering. Derfor giver den mange karrieremuligheder.

Se film med ingeniører:

Social feed