Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Laxsen Narenthirarajah

Tilbage til søgesiden

Laxsen Narenthirarajah - 27 år - Velfærdsteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg drømmer om at være den type ingeniør, der hjælper samfundet med udvikling og vurdering af hjælpemidler og andre sundhedsrelaterede teknologier. Herunder er det især den medicinske teknologivurdering, jeg er interesseret i.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Velfærdsteknologi, fordi jeg godt kan lide, at man lærer en masse om teknologi og programmering men samtidig har den sundhedsfaglige profil med anatomi og fysiologi. Det giver blandt andet en unik mulighed på jobmarkedet.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen har været, at man kan vælge flere ting, når det kommer til både den ingeniørfaglige del og den sundhedsfaglige del.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Førhen har det været sådan, at ikke teknologi-orienterede konsulenter har vurderet teknologiske hjælpemidler. Her vil Velfærdsteknologi være det helt rigtige studie til at give et unikt indblik i den teknologiske del af en teknologivurdering, hvilket kan være med til at spare og effektivisere det offentlige i både national og europæisk kontekst. Derudover giver studiet dig også lov til at eksperimentere med operationsrobotter og programmering inden for billeddiagnosticering. Derfor giver den mange karrieremuligheder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Laxsen kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed