Linette Christensen

Tilbage til søgesiden

Linette Christensen - 33 år - Bygningsdesign

Det vil jeg forandre 

Jeg vil gerne være med til at skabe et bedre projektforløb via bedre kommunikation internt og blandt samarbejdspartnere. Derudover vil jeg gerne blive dygtig indenfor mit fag, således at jeg kan være med til at løse komplicerede projekter.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg har altid godt kunne lide matematik og derudover har tegning altid været en passion, hvorfor jeg valgte bygningsdesign.

Det bedste ved min uddannelse 

Det har været at man er blevet en "problemløser". Hvis man ikke kender svaret, er man ikke bange for at lede og blive klogere.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som ingeniør har man et hav af muligheder. Jeg var i praktik hos et entreprenørfirma, hvor arbejdet bestod i at få selve bygningen op at stå, meget kommunikation med underleverandører og rådgivere og mange praktiske gøremål på pladsen. Efterfølgende har jeg været ansat i et asfaltfirma, hvor jeg kørte som entrepriseleder, hvilket indebar alt fra arbejdets opstart til afslutning (tilbud på arbejde, sikre arbejdet udførelse, fakturering af arbejde og opfølgning hos kunder).

Efterfølgende blev jeg ansat som konstruktionsingeniør (min uddannelse). Her sad jeg med diverse beregninger af bygninger og fik mulighed for virkelig at se nærmere på den teori som jeg lærte på studiet.

På grund af min store interesse, sidder jeg nu som brandingeniør, hvilket består af mange forskellige opgaver, både en del praktiske, men også en del teoretiske udfordringer, den helt rigtige kombination for mig, med nye udfordringer hver eneste dag.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Linette kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed