Magnus Jensen

Tilbage til søgesiden

Magnus Jensen - 24 år - Fysik og teknologi

Det vil jeg forandre

Jeg håber at være med til at udvikle komponenter til fremtidens kvantecomputere. Mange ting bliver spået som enten uundværlige eller ’normale’ i fremtiden (hvad end det betyder), og kvantecomputeren er utvivlsomt en af de mest spændende og lovende idéer. Udviklingen af kvantekomputeren kan have en kæmpe indflydelse på alt fra rumfart til medicin, og jeg drømmer om at gøre den til virkelighed.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har valgt fysik og teknologi, fordi siden jeg var lille altid har været fascineret af videnskab. Jeg har altid fundet det spændende at finde løsninger på hverdagsproblemer baseret på videnskab. Det startede med små opgaver på sidste side i Illustreret Videnskab. Selvom opgavernes størrelse og kompleksitet er vokset i relation til min alder, så har jeg følelsen af, at jeg ikke er den eneste på studiet, som er startet, hvor jeg gjorde.

Det bedste ved min uddannelse

Det fedeste ved uddannelsen er, at den binder teori og praksis sammen. Under uddannelsen har jeg blandt andet været i et renrum, som er et laboratorie, hvor man kan lave mikroskopiske sensorer, og jeg fik muligheden for at lave min egen magnetfeltssensor.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

En ingeniøruddannelse slår mange døre op. Selv har jeg valgt at specialisere mig indenfor optik og nanoteknologi. Det betyder, at jeg potentielt kan arbejde for et hvilket som helst rma, der har brug for noget optik. Det kan være alt fra detektering af cancer celler til udvikling af komponenter til fremtidens kvantekomputer. Mulighederne føles uendelige.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Magnus kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed