Malgorzata Tyczynska

Tilbage til søgesiden

Malgorzata Tyczynska - 26 år - Matematik og teknologi

Hvad vil du gerne skabe eller forandre?

Jeg fokuserer meget på matematisk biologi, og jeg vil gerne bruge min uddannelse til sygdomsmodellering. For eksempel har ebola har været et stort problem i Vestafrika. Hvordan har sygdommen udbredt sig? Er det muligt for os at beskrive sygdommens dynamik? Det kan matematiske modeller svare på!

Hvorfor valgte du en ingeniøruddannelse?

Matematik er universets sprog. Som ingeniør er det vigtigt at forstå, hvordan det hele hænger sammen. Det er en vigtig del af    den ingeniørmæssige problemløsning: Før man løser de problemer, man møder til hverdag (trafikmæssige, miljømæssige osv.), skal man vide, hvorfor det går galt, og hvorfor man skal anvende en given løsning for at gøre det bedre. Det handler også om at kunne udvikle nye metoder til analysere problemer, når ingen god løsning findes.

Hvad har det bedste ved uddannelsen været?

1) Frihed. Jeg har helt selv valgt retning efter mine egne interesser. 2) Åbenhed for at påvirke min uddannelse Jeg har kunne skabe lige den uddannelse, som jeg ønsker - med et højt fagligt niveau og rige uddannelsesmuligheder.

Hvad kan man bruge din uddannelse til? Beskriv dine fremtidsmuligheder.

En Matematikingeniør kan alt - og det er ikke løgn. Vi kan finde matematik i computersystemer, trafikproblemer, biologi, sociologi, arkitektur, medier... Alt! Man kan arbejde i en virksomhed, på en skole eller anden uddannelsesinstitution - det kommer helt an på hvad man har lyst til.

 

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Malgorzata kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed