Martin Kirk Johansen

Tilbage til søgesiden

Martin Kirk Johansen - 27 år - Design og Innovation

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe løsninger der hjælper mennesker. Det kan være alt fra en gadesælger i Indien til en sygehus patient i Danmark. Med Design & Innovations uddannelsen lærer jeg hvordan man kan udvikle nye løsninger med mennesket i fokus.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte en ingeniøruddannelse da jeg lige siden folkeskolen har haft en stor interesse for teknologi. Jeg kan huske at jeg omkring 7.klasse byggede min egen fjernstyret blitz ud af et engangkamera og en gammel fjernstyret bil.

Efter gymnasiet blev jeg mere opmærksom på de mange muligheder der er indenfor ingeniørfaget og at man også kan forandre ting brugeren måske ikke ser. Jeg valgte Design & Innovation for at få værktøjer til grundigt at undersøge den givne problemstilling og lave en løsning med elementer fra de mange andre spændende grene af ingeniør faget.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved min uddannelse er at mærke man bliver bedre. Når man i projekter samarbejder med virksomheder og kan mærke de er imponeret over ens kunnen bliver man glad. Samtidig har jeg opnået en helt speciel måde at anskue verden på, jeg er altid nysgerrig!

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Med min uddannelse har jeg mulighed for at arbejde i mange forskellige brancher. Det kunne være som del af et udviklingshold hos Novo Nordisk. Jeg kan også benytte min uddannelse i hjælpearbejde hvor man kan bruge teknologi til at lave billige løsninger til tredje verdens lande problemer.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Martin Kirk kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed