Martin Suhr - 25 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre

Min personlige drøm er at få lov at arbejde med de helt store maskindele, såsom gearkassen i verdens største vindmølle, som skal være så effektiv som muligt. Generelt, så elsker jeg bare at nørde med de allermindste detaljer!

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen Maskinteknik fordi jeg elsker at bruge den teoretiske fysik og matematik til at designe alverdens maskiner (kraner, biler, vindmøller, skibe) og gøre dem hurtigere, stærkere, billigere og bedst. Drømmen om dét fangede mig. Og for at være helt ærlig, så har den matematiske forståelse, som uddannelsen har givet mig, også nogle uventede konsekvenser. For eksempel så kan jeg glemme alt om at slappe af og se en biljagt i TV uden at regne på bilens g-kræfter i ethvert sving.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen er muligheden for at nørde med et område, som jeg synes er helt vildt spændende. Det er klart noget af det bedste. Og så at være omgivet af og arbejde sammen med andre, som synes det samme - det er næsten utroligt! Man får øjnene op for, hvordan man kan regne på alting og optimere alting!

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Man kan for eksempel være med til at bygge motorer til containerskibe, der sejler hele verden rundt. Eller gearkassen i vindmøller, der skaber fremtidens energi. Fremtidens maskiner designes af os.

Se film med ingeniører:

Input string was not in a correct format.