Mathias Bønnelykke

Tilbage til søgesiden

Mathias Bønnelykke - 26 år - Bygning

Det vil jeg forandre 

Jeg drømmer om at være med at til at skabe de bedst mulige rammer for nye bygninger og bygningsprojekter samtidig med, at vi reducerer energiforbruget mest muligt. Det kunne for eksempel være ved at optimere de tekniske løsninger, der i øjeblikket er normen.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Byggeri har altid fyldt meget i min familie, hvor både min far og min bror arbejder indenfor branchen. Derfor faldt ingeniøruddannelsen indenfor byggeri helt naturligt til mig. Det har ligesom altid været skæbnen.

Det bedste ved min uddannelse 

Noget af det bedste har været muligheden for at bruge naturvidenskaben og de fysiske love og regler på de smarteste måder. Vi lærer og får lov at gruble over de mest effektive måder at løse forskellige problemer på. Og det er bare så fedt, at aktivt blive opfordret til at tænke både kreativt og teknisk og samtidig også funktionelt. Det er en udfordring i sig selv, og det er blandt andet det, der gør, at det aldrig bliver kedeligt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Man kan bruge bygningsingeniør-uddannelsen til at rådgive, projektere og tegne indenfor byggebranchen. Som rådgivende ingeniør laver man lidt af alting, såsom kontorarbejde, hvor man får lov til at projektere og rådgive, kundekontakt til bygherrer m.v., fagtilsyn og registrering, samt byggepladsbesøg.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Mathias kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed