Mathias Wriedt Pedersen

Tilbage til søgesiden

Mathias Wriedt Pedersen - 25 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre

Jeg vil skabe nye teknologier og være med til at flytte grænserne ud, hvor folk ikke tror, det er muligt. Sådan at vi nogle år ud i fremtiden ser tilbage på 2016 og tænker, at det er utroligt, at man ikke havde mere dengang.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg valgte maskinteknik-uddannelsen, fordi jeg elsker den fysiske og samtidig praktiske tilgang til opgaver og problemer. Jeg ønskede en dybere forståelse af, hvordan for eksempel et mekanisk system er opbygget og hvilke påvirkninger og laster, det er udsat for. Kan det holde til de belastninger, som vi forventer, og hvordan reagerer det på dem? Det er kun et af de spørgsmål, vi finder svaret på. Og vi gør det til daglig. Stort set det eneste, du ikke må, er at kede dig.

Det bedste ved min uddannelse
Det bedste ved maskinteknik-uddannelsen er det sociale samspil, man har med sine medstuderende. Vi hjælper hinanden gennem den kommende eksamen og får i fællesskab løst de opgaver, vi får stillet. Så hvis man kan lide at arbejde i en gruppe og stå sammen om problemerne, så er ingeniøruddannelsen en stærk og sjov start.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse
Uddannelsen maskiningeniør giver mange forskellige karrieremuligheder. Vil du arbejde offshore i olieindustrien eller i vindmøllebranchen, så kan du det. Eller vil du hellere arbejde med plast og udviklingen af fx nye Lego produkter, så er det bare at gi’ den en skalle og forfølge din drøm.

Se film med ingeniører:

Social feed